Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Friluft

Friluft

Alt du trenger for en vellykket tur

Skal man på tur i skog og mark er det de små intime øyeblikkene som teller. En slurk varm kaffe fra termosen og poden som tar frem sin egen grillpinne, er øyeblikkene du husker, og da er det ekstra stas å være med på tur! Eller hvorfor bare pølsegrilling rundt bålet i skogen, men også ved bålpannen på terrassen.

Praktisk grillpinne! Med et solid treskaft og en uttrekkbar metallgaffel er den perfekt for å grille f.eks. pølser. Ideell for eventyr i skogen eller koselige campingkvelder. Gjør matlagingen ute enda enklere og morsommere med vår pålitelige grillpinne!

Før 349,- Nå 99,-

Trekopp med lærrem. Turkoppen er håndlaget av tre, slik at hver kopp er helt unik. Stilig design og enkel å holde. Skinnreimen gjør at den er perfekt å feste på tursekken.

Lasergraver med valgfritt navn.

Før 349,- Nå 199,-

Smørebrett av bambus med lasergravert navn. Praktiske både som smørebrett på frokost- og lunsjbordet, og til små anretninger med ost eller tapas. Eller bruk dem som flotte bordskånere på middagsbordet.

Før 199,- Nå 100,-

Turbestikket du vil ha med på turen! Praktisk turbestikk av bambus, bestående av kniv, gaffel og skje. Leveres i lekker oppbevaringsmappe. Med gravert navn på alle tre deler er dette den perfekte gaven for alle som elsker å ta korte eller lange turer i vår egen vakre natur!

Fra 129,-

Se vårt store utvalg av sitteunderlag med brodert navn! Sitteunderlagene kan holde deg god og varm når du er på tur i skogen, på fjellet eller ved sjøen. Bruk sitteundelaget i utemøblene på kalde kvelder, og du holder deg varm. Det kan også brukes ved hytteveggen, i bilsetet og mange andre steder.

Fra 199,-

Den allsidige bøffen i pustende mikrofibermateriale. Bøffen er en multi-funksjonell hals som kan brukes til nesten hva som helst. Perfekt til vår og høst. Bruk den som skjerf, bandana, pannebånd eller akkurat hva du vil!

Før 168,- Nå 100,-

Bruk synkende rekkefølge