Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Gavesett

Gavesett

Gavesett med brodert navn

Sett sammen dine egne, helt personlige gaver: Miks & Match!

• Et håndkle med navn er en flott, personlig gave til alle, uansett kjønn og alder.
• Sett håndkleet sammen med et matchende produkt og gaven blir enda finere.
• Legg til enda et produkt, skriv samme navn på alle delene og gaven blir komplett og helt fantastisk.
… Eller kanskje du foretrekker et sett med 4 håndklær? Velg mellom mange vakre farger!

Alle navn kan broderes, også kallenavn, dobbeltnavn, etternavn og to navn!

Eller hva med en gympose og et håndkle?

Du velger farge – vi broderer ønsket navn. Eller et badehåndkle og en herlig, luksuriøs badekåpe? Hos oss kan du skreddersy dine egne gaver med så mange deler du vil, i farger som matcher eller er spennende kontraster. Vi gjør de fleste produktene ensartede og personlige ved å brodere dem med navn.

Du bestemmer!

Sortimentet vårt er lagt opp etter en fargeskala som gjør at du kan sette sammen akkurat de produktene du ønsker og få et sett eller en serie. Toalettvesker i 3 farger kan for eksempel gis bort sammen med ett håndkle i en av fargene – eller tre håndklær i hver sin farge. Du velger! Du kan også legge til andre matchende produkter, som gympose, midjeveske, sekk, bag, skobag eller, selvfølgelig, et eller flere håndklær i andre størrelser. Vi har hele spekteret fra klut til badelaken. Hva du setter sammen i gavene dine er opp til deg!

Hvor mange produkter du skal gi til den enkelte er opp til deg, men husk at det kan være penger å spare på å kjøpe ferdige sett.

Bruk samme produkter, men bytt farge og navn!

Det er ingenting i veien for å gi flere den samme gaven på julaften, det er bare å bytte farge og selvfølgelig navn. Vil du variere mer, bytter du bre ut et av produktene med et annet. Nettopp dét gjør det så utrolig enkelt å skape personlige julegaver med våre produkter. Prøv selv!

Se mer ▼

Bruk synkende rekkefølge