Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Badekåper

Badekåper

Badekåper med brodert navn eller initaler

Alle bør ha sin egen deilige, myke badekåpe!

Lun og herlig å krype inn i når huden er våt. Badekåpen, eller morgenkåpen som mange kaller det, gir ekstra god morgen-stemning i ethvert hjem!

Velg mellom navn eller lekre initialer!

Eller hva med en badekåpe, slippers og et håndkle?

Gjør et kupp og kjøp SPA-pakken til ekstra lavt pris. Du får et mykt og tykt håndkle 50x100 cm med samme brodering som på badekåpen + et par herlige slippers i matchende farge. Tykk, myk, frotté med store, dype lommer. Brukes av internasjonale hoteller til gjestene i VIP-suiten. Dette er kjærestegaven til den du er glad i – og deg selv!

Du bestemmer!

Sortimentet vårt er lagt opp etter en fargeskala som gjør at du kan sette sammen akkurat de produktene du ønsker og få et sett eller en serie. Toalettvesker i 3 farger kan for eksempel gis bort sammen med ett håndkle i en av fargene – eller tre håndklær i hver sin farge. Du velger! Du kan også legge til andre matchende produkter, som gympose, midjeveske, sekk, bag, skobag eller, selvfølgelig, et eller flere håndklær i andre størrelser. Vi har hele spekteret fra klut til badelaken. Hva du setter sammen i gavene dine er opp til deg!

Hvor mange produkter du skal gi til den enkelte er opp til deg, men husk at det kan være penger å spare på å kjøpe ferdige sett.

Bruk samme produkter, men bytt farge og navn!

Det er ingenting i veien for å gi flere den samme gaven på julaften, det er bare å bytte farge og selvfølgelig navn. Vil du variere mer, bytter du bre ut et av produktene med et annet. Nettopp dét gjør det så utrolig enkelt å skape personlige julegaver med våre produkter. Prøv selv!

Se mer ▼

Bruk synkende rekkefølge