Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Toalettvesker

Toalettvesker

Populære toalettvesker med brodert navn

Legg merke til de gjennomtenkte detaljene

La en av dine kjære bli skikkelig glad – gi bort et helt personlig gave. Toalettveske Milano i unisex modell med åpning i toppen. Tøff design med to glidelåser som er koblet sammen med håndtak og gjør det ekstra lett å komme til. Med brodert navn på er dette den perfekte gaven til både han og henne! Passer like bra som smart oppbevaring hjemme på badet som å ta med på gymmen eller på reise.

Alle navn kan broderes, også kallenavn, dobbeltnavn, etternavn og to navn!

Eller hva med Monaco toalettveske?

Unn deg vår mest praktiske toalettveske med opphengskrok. Utrolig praktisk på reise eller hjemme. Monaco toalettveske er en av våre bestselgere og alltid en verdsatt og populær gave.

– passer til gutter, jenter, kvinner og menn, uansett alder!

Du bestemmer!

Sortimentet vårt er lagt opp etter en fargeskala som gjør at du kan sette sammen akkurat de produktene du ønsker og få et sett eller en serie. Toalettvesker i 3 farger kan for eksempel gis bort sammen med ett håndkle i en av fargene – eller tre håndklær i hver sin farge. Du velger! Du kan også legge til andre matchende produkter, som gympose, midjeveske, sekk, bag, skobag eller, selvfølgelig, et eller flere håndklær i andre størrelser. Vi har hele spekteret fra klut til badelaken. Hva du setter sammen i gavene dine er opp til deg!

Hvor mange produkter du skal gi til den enkelte er opp til deg, men husk at det kan være penger å spare på å kjøpe ferdige sett.

Bruk samme produkter, men bytt farge og navn!

Det er ingenting i veien for å gi flere den samme gaven på julaften, det er bare å bytte farge og selvfølgelig navn. Vil du variere mer, bytter du bre ut et av produktene med et annet. Nettopp dét gjør det så utrolig enkelt å skape personlige julegaver med våre produkter. Prøv selv!

Se mer ▼

Unn deg vår mest praktiske toalettveske med opphengskrok. Utrolig praktisk på reise eller hjemme. Velg mellom å ha navn på fronten eller et flott brodert monogram med initial i midten av en laurbærkrans.

Før 399,- Fra 100,-

Monaco toalettveske med opphengskrok. Den er fargerik med solide sorte detaljer, og har en praktisk krok som gjør at du enkelt kan henge den opp på badet eller andre steder for enkel tilgang. Perfekt til ferie, tur og overnatting.

Før 399,- Fra 100,-

Bruk synkende rekkefølge