Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Pure exclusive

Pure exclusive

Fyll opp med 2 & 4-pakk nå mens vi har ekstra gunstige priser!

Velg mellom mange flotte farger i tykk herlig frotté. 100% bomull. Et håndkle er et håndkle, men brodert med navn blir det en helt personlig gave. En gave som alltid vil bli husket i år etter år. Myk og kraftig kvalitet i hele 550 g/m2.

GOTS og Oeko tex sertifisert

Hudens beste venn

Ta frottétesten! Den beste frottéen kjennes på tre kvalitetskriterier: Den er nydelig mot huden, den absorberer vann og den tåler vask på 60 grader uten å blir hard eller falle fra hverandre.

Den mest personlige gaven!

Et håndkle er et håndkle – en flott gave, men ganske upersonlig. Helt til vi broderer navnet på! Du velger mellom navn eller monogram, alt ettersom hvilken anledning du gir gaven til. Et brudepar blir veldig glade for å se fornavnene sine bundet sammen med &, mens bestemor helst vil at det står akkurat det..

Velg mellom pakker med 1, 2 eller 4 håndklær. Kanskje vil du sette dem sammen med et eller flere andre produkter i matchende farger. Mulighetene er mange..

… Alle tror du har pusset opp siden sist!

Virkningen av nye håndklær med ny badematte i samme farge, er helt utrolig. Nesten uansett hva slags forfatning badet ditt er i, ser det splitter nytt og lekkert ut med det samme. På høy tid, tenker du, vi burde pusset opp badet for lenge siden. Ja, sett i gang, du er ferdig på ca. 5 minutter og det koster det et par hundrelapper! Tenk gjestetoalett, hytte, båt og andre steder med det samme. Dette er så rimelig at du godt kan være litt impulsiv ….

Det er navnet som gjør det

Hver dag broderer vi store mengder med frottéhåndklær og andre flotte tekstilprodukter. Vi er nøye med fargevalget, tråden vi velger passer alltid godt til håndklefargen. Og skriften er valgt ut etter å ha testet et utvalg av det norske folk. I tillegg til frottékvaliteten, kvalitetstester vi hvert eneste navn. Det vil si at vi sjekker det for stavefeil, trådfarge og skjønnhetsfeil. Ved det minste avvik, syr vi det på nytt. Du kan alltid være helt trygg på å få det du bestiller – og vel så det..

Se mer ▼

Bruk synkende rekkefølge