Nøkkelsnor LS med navn

99,00 kr 199,00 kr

Med personalisering: 199,00 kr

Varenummer: 766000

Gjør nøklene dine lett tilgjengelige med dette dekorative og fargerike nøkkelbåndet med navnet ditt på. Utstyrt med et kraftig og holdbart hektefeste, er det både funksjonelt og stilig. Perfekt for å holde orden på nøklene dine med en personlig touch!

Velg farge: *

Sett inn din tekst her:

Personlige Nøkkelbånd

Disse stilige og praktiske nøkkelbåndene er laget av 100% polyester og er designet for å holde nøklene dine trygge og lett tilgjengelige. Med muligheten til å få navnet ditt eller en annen ønsket tekst trykket på båndet, blir det enkelt å identifisere dine eiendeler, noe som er spesielt nyttig i en travel hverdag.

Detaljer:

  • Materiale: Laget av slitesterkt 100% polyester som tåler daglig bruk og holder seg i god stand over tid.
  • Størrelse: 2,5 x 20,5 cm – den perfekte størrelsen for å være funksjonell uten å være for stor.
  • Design: Kommer i flere farger og mønstre, slik at du kan velge den som passer best til din stil. De sterke fargene og tydelige bokstavene gjør nøkkelbåndet både attraktivt og enkelt å lese.
  • Personlig tilpasning: Muligheten til å trykke navn eller annen tekst gjør det enkelt å skille nøklene dine fra andres, noe som er spesielt nyttig på arbeidsplasser, skoler eller treningssentre.

Funksjonalitet:

  • Enkel å bruke: Nøkkelbåndet har en solid klips som holder nøklene trygt på plass og gjør det enkelt å feste dem til en veske, belte eller ryggsekk.
  • Allsidig: Perfekt for både voksne og barn, og kan brukes i en rekke situasjoner – fra jobb og skole til fritidsaktiviteter og reiser.

Disse personlige nøkkelbåndene er ikke bare praktiske, men også en flott gaveidé for venner og familie. Gjør hverdagen enklere med et nøkkelbånd som kombinerer funksjonalitet og personlig stil. Bestill dine personlige nøkkelbånd i dag og nyt bekvemmeligheten av å alltid ha kontroll på nøklene dine.

Toppselgere