Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Historien bak den unike broderte gaven

Vårt navn følger oss gjennom livet og er noe av det kjæreste vi har. nameOn har siden starten i 1992 vært en av Skandinavias ledende leverandører av personlige gaver med brodering. Med en entusiasme for tekstiler og brodering har vi samlet en mengde produkter som egner seg til brodering, og samtidig også er praktiske for hele familien.

 

Produksjonen

Vi brodere alle våre produkter i våre egne lokaler i Norge, noe som gir oss en unik innsikt og oversikt over hele produksjonsprosessen. Vårt kontor ligger i Oslo på Ryen. Vår besøksadresse er: Ryensvingen 8, 0680 Oslo. Alle produktene vi leverer er produsert på denne adressen.

 

Fornøydhetsgaranti

Det håndarbeidet vi utfører tar vi på alvor. Derfor er det viktig at du blir like fornøyd som oss med ditt skreddersydde produkt. Vi vil at du skal være 100% fornøyd med produktet, og hvis du ikke er fornøyd lover vi deg pengene tilbake.

Er du usikker på om fargen eller modellen passer, er det viktig at du først kontakter oss og eventuelt bestiller en rimelig vare uten brodering, for eksempel en vaskeklut, før du bestiller større mengder med broderte varer, da vi ikke kan bytte broderte varer.

 

 

Broderingen

Produktene broderes med silkeblank tråd av beste kvalitet. Vi bruker Madeira tråd som regnes for å være markedets beste til brodering. Produksjonen foregår i egne lokaler i Oslo. Vi kan brodere både navn og initialer. Initialer broderes slik:


Les mer om brodering her!

 

Tekstilene

Våre håndklær er i spesielt utvalgt kvalitet for å gi maksimal komfort. Alle våre frottéprodukter er testet og godkjent av den internasjonale standarden for tekstiler Øko-Tex ® Standard 1000. Denne sertifiseringen er en garanti for at stoffene ikke inneholder skadelige stoffer av noe slag, og kan derfor lett brukes av personer med allergi og nyfødte. Vi kontrollerer alltid kvaliteten på frotté før vi broderer på den.

 

Vi belønner deg for en god handel

Enten du kjøper varer fra oss med eller uten brodering som privatkunde, belønner vi deg for at du valgte å handle dine personlige gaver fra oss. Derfor har vi fått på plass et belønningssystem som gir våre kunder mer verdi for pengene du bruker i butikken vår. Lær mer om vår bonussystem her.

nameOn har utviklet et bonusprogram for deg og har mange premier til deg! Vi tilbyr deg premier av forskjellig verdi eller forskjellige beløp når du handler for henholdsvis over 1000 NOK og 2500 NOK!

Hvis dette er første gang du handler i nameOns nettbutikk, kan du få en velkomstgave spesielt for deg når du har betalt! Vær oppmerksom på at typen velkomstgave kan endres avhengig av tid eller lager.