Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Puter & Pledd

Puter & Pledd

Puter og pledd med brodert navn

Enten du handler til deg selv eller andre, blir det produktet du kjøper helt spesielt og personlig når vi broderer det med navn. Et pledd er plutselig ikke bare et pledd, med navn på blir det en kjær eiendel som er veldig din.

Alle navn kan broderes, også kallenavn, dobbeltnavn, etternavn og to navn!

Slik gjør du gaven enda finere!

Ikke bare blir gaven til deg selv eller andre mer personlig, den synlige verdien og kvaliteten øker! Du tilkjennegir en spesiell omtanke når du sørger for at navnet på mottageren er brodert på gaven du gir bort. Og selve broderingen er utført med en silkemyk tråd, som er farget i riktige fargetoner.

Dette er kvalitet som synes.

Et vanlig navn inneholder hundrevis av bittesmå sting. Skriften er rund og klassisk, med bokstaver som «står opp» fra pleddet og gir et nesten tredimensjonalt inntrykk. ­Nettopp dét at skriften ligger litt oppå, gjør at det er veldig virkningsfullt å benytte nesten samme trådfarge som fargen på pleddet. Obs! All brodering foregår i våre lokaler på Ryen i Oslo.

Nyhet: Ord og uttrykk!

Tenk deg et lekkert pledd i stuen, brodert med “HOME”. Eller en deilig pute til din bedre halvdel, brodert med “LOVE” eller noe annet koselig! Du bestemmer hva som skal stå.

Se mer ▼

Bruk synkende rekkefølge