Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Graverte treprodukter

Graverte treprodukter

Treprodukter med gravert navn og/eller tekst

Vakre produkter av tre som kombinerer design og funksjon.

Disse treproduktene er som lagd for det moderne nordiske kjøkken. Egenskaper og utseende ved treet skaper et vakkert utseende og bringer naturen inn i kjøkkenet.

Naturlige, miljøvennlige produkter!

Med sine myke former og treets varme glød, er disse produkter et flott supplement til kjøkkenet og borddekkingen. La smørebrettet erstatte frokosttallerkenen – bruk skjærefjølen til servering av for eksempel små tapasretter, kake eller brød til suppen.

En personlig gave for den som har alt.

Mange av treproduktene kan graveres med små tekster. Enten en hyggelig hilsen, eller hvorfor ikke noen morsomme ord til jubilanten? Det er kun fantasien som begrenser.

NYHET: Skjærebrett med egen oppskrift gravert.

Skjærebrett med lasergravert kopi av familieoppskriften kan brukes som et vakkert minne å vise i hjemmet ditt, og baksiden kan brukes til å skjære på. En flott måte å bevare familietradisjonen på, dekorere hjemme med, og en minneverdig gave som virkelig vekker følelser! Hvor ofte går ikke slike familieoppskrifter tapt? Ikke la dem gå tapt for generasjonene.

Se mer ▼

Bruk synkende rekkefølge