Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, klikk her.

Tilbud

Tilbud

Velkommen til vårt fantastiske 100-kronersmarked

Gjør et kupp når vi nå tømmer lageret for varer til kun 100,- med navn. Både broderte og graverte gaver til bursdag, konfirmasjon, fest og hverdag. Vi gjør nå plass på lageret til nye varer, så skynd deg! Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Unn deg vår mest praktiske toalettveske med opphengskrok. Utrolig praktisk på reise eller hjemme. Velg mellom å ha navn på fronten eller et flott brodert monogram med initial i midten av en laurbærkrans.

Før 399,- Nå 100,-

Ekstra stort putetrekk i kraftig bomull. Puter er koselig, praktisk og stilig. Puter er tøffe detaljer i interiøret, de er gode å støtte ryggen mot, de er herlige å ligge på. Puter er lette å ta med seg. Puter er morsomt - la dem matche hverandre og hele sofaen ser ny ut, eller la dem være spennende innslag i overraskende farger som vekker oppsikt.

Før 299,- Nå 100,-

Smørebrett av bambus med lasergravert navn. Praktiske både som smørebrett på frokost- og lunsjbordet, og til små anretninger med ost eller tapas. Eller bruk dem som flotte bordskånere på middagsbordet.

Før 199,- Nå 100,-

Supermykt sherpaputevar i beste kvalitet med deilig "fluffy" bakside i imitert lammeull. Putevar 50x50cm.

Før 199,- Nå 100,-

Den allsidige bøffen i pustende mikrofibermateriale. Bøffen er en multi-funksjonell hals som kan brukes til nesten hva som helst. Perfekt til høst og vinter. Bruk den som skjerf, bandana, pannebånd eller akkurat hva du vil!

Før 168,- Nå 100,-

Sminkeveske Canvas. En gjennomtenkt og nøye utvalgt gave. Våre produkter i Canvasserien har god plass til det du trenger for din daglige make-up. Match gjerne med de andre produktene, eller se våre Canvassett.

Før 229,- Nå 100,-

Linservietter til å pynte opp det fantastiske selskapsbordet. Av rustikk og miljøvennlig lin har du flotte servietter du kan bruke i mange år. Med flott monogram eller navn brodert på har du en til hver av middagsgjestene. Enten det er til jul, bryllup, søndagsmiddag eller andre anledninger har alle sin egen serviett.

Før 199,- Nå 100,-

Praktisk gympose/shoppingbag. Gul eller sjokoladebrun. Perfekt til gymtøy, håndarbeid eller på stranden. Smart ekstrasekk på turer eller shopping. Eller hvorfor ikke til skittentøyet når du er på reise?

Før 199,- Nå 100,-

Westport Håndkle 50x100 cm, 100% kjemmet bomull med lekker kant.

Før 169,- Nå 100,-

Ypperlig som gave, overraskelse eller rett og slett som gave. Vårt Bondesjakk drikkepill er den perfekte måten å kombinere moro, spill og sosialt samvær. Dette elegante settet i glass, gravert med din personlige tekst er den perfekte gaven når du er i tvil om hva du skal gi.

Før 349,- Nå 100,-

Bruk synkende rekkefølge