Monaco & gympose

249,00 kr 598,00 kr

Med personalisering: 249,00 kr

Varenummer: 657500

Gi en personlig gave med Monaco & gympose med navn! Perfekt for både voksne og barn, inkluderer en praktisk toalettveske og en stilig gympose, begge med brodert navn. Velg din favorittfarge og nyt en organisert, unik opplevelse.

Velg farge: *

Sett inn din tekst her:

Spesifikasjoner:

  • Toalettveske: Flere rom, solid glidelås, bærehåndtak
  • Gympose: Lettvekt, snorlukking, kan brukes som skulderstropper
  • Materiale: Slitesterk polyester
  • Broderi: Personlig navn brodert på begge deler
  • Farger: Rød, marineblå, lyseblå, svart, limegrønn

Monaco feriesett er det perfekte valget for deg som ønsker å reise med stil og funksjonalitet. Settet inneholder en romslig toalettveske og en allsidig gympose, begge laget av slitesterkt materiale som tåler reise og daglig bruk. Med personlig broderi av ditt navn, sikrer du at tingene dine alltid er lett å identifisere.

Toalettvesken har flere rom og lommer som holder toalettsaker organisert og lett tilgjengelige. Den solide glidelåsen og det robuste bærehåndtaket gjør den enkel å transportere, enten du skal på ferie eller bare en kort helgetur.

Gymposen er lett og praktisk, perfekt for å bære ekstra klær, sko eller treningsutstyr. Den kan enkelt strammes og lukkes med snorlukking, som også fungerer som skulderstropper for enkel bæring.

Velg mellom flere elegante farger: rød, marineblå, lyseblå, svart og limegrønn, for å matche din personlige stil. Monaco feriesett er ikke bare praktisk, men også en flott gaveidé til venner og familie som elsker å reise.

Med Monaco feriesett reiser du ikke bare praktisk, men også med en personlig touch som skiller seg ut fra mengden. Gjør reisen enklere og mer organisert med dette stilfulle settet!

Se mer ▼

Toppselgere