Pure exclusive Badehåndkle

99,00 kr 299,00 kr

Med personalisering: 99,00 kr

Varenummer: 480400

Vår absolutte bestselger! Velg mellom mange flotte farger i tykk herlig frotté. 70x140 cm, 100% bomull.

Et badehåndkle er et badehåndkle, men brodert med navn blir det en helt personlig gave. En gave som alltid vil bli husket i år etter år. Myk og kraftig kvalitet i hele 550 g/m2.

Velg farge: *

Sett inn din tekst her:

Badehåndkle vevd med tusenvis av små løkker i en meget tykk bomullsfrotté - 550 g/m². Vidunderlig frotté å tørke seg med! Herlig kvalitet som du kommer til å elske, og som du gjerne vil ha flere av. Perfekt gave også!

Vi broderer dine navn - det blir både personlig og flott.

Pass på og kjøp personlige håndklær til hele familien.

Å få et håndkle med brodert navn er en fantastisk gave som vil bli satt stor pris på av mottakeren. Dette håndkleet vil være unikt og personlig, og vil vise at du har lagt litt ekstra innsats i å velge en gave som vil bli husket og brukt ofte. Broderiet gjør håndkleet mer stilig og gir det et luksuriøst utseende, samtidig som det også gjør det enklere for mottakeren å holde styr på sitt eget håndkle blant andre som ligner. Alt i alt er et håndkle med brodert navn en flott og personlig gave som vil bli satt stor pris på.

Rabatterte priser gjelder kun privatbestillinger med / uten brodert navn eller initialer og maksimum 12 badehåndklær per ordre.


Om gramvekt
Når det står at vår frotte er i 550 g/m² betyr det at vekten på frottéen tilsvarer 550 gram per kvadratmeter frotté.

Toppselgere