Gympose

199,00 kr

Med personalisering: 199,00 kr

Varenummer: 756200

Slitesterk gympose i vannbestandig stoff, som matcher vår nye sportbag. Perfekt tilbehør til gymmen for oppbevaring av treningstøy og sko.

Velg farge: *

Sett inn din tekst her:

Personlig Gympose

Denne praktiske og stilige gymposen er det perfekte tilbehøret for både trening og fritid. Den er ideell for å bære gymtøy, håndarbeidsprosjekter eller strandutstyr. Gymposen fungerer også utmerket som en smart ekstrasekk på turer eller til shopping.

Detaljer:

  • Størrelse: 35x45 cm
  • Kapasitet: 11 liter
  • Materiale: Laget av slitesterk 210D polyester (100gsm) som er vannavstøtende, noe som beskytter innholdet mot fuktighet og lett regn.
  • Design: Kommer med robuste snorer som gjør den enkel å bære på ryggen eller over skulderen. Den rød fargen med svarte detaljer gir et moderne og iøynefallende utseende.
  • Personlig brodering: Muligheten til å få brodert navn på posen gir den et unikt og personlig preg, perfekt for å unngå forveksling i garderober eller på skolen.

Funksjonalitet:

  • Romslig og lett: Gymposen har et romslig interiør som gir god plass til å bære alt du trenger. Den lette konstruksjonen sikrer komfortabel bæring, selv når den er full.
  • Enkel tilgang: Den brede åpningen med snorlukking gjør det enkelt å få tilgang til innholdet, noe som er svært praktisk i en hektisk hverdag.

Denne gymposen er et utmerket valg for både barn og voksne, og den kan brukes til en rekke formål. Med sitt stilige design og muligheten for personlig tilpasning, er den også en flott gaveidé. Enten du skal på trening, en dag på stranden, eller bare trenger en praktisk pose til hverdagsbruk, vil denne gymposen være en pålitelig følgesvenn.

Toppselgere