5 supre julegaver til barna

Jula er rett rundt hjørnet, og det betyr at gaveinnspurten har startet for de aller fleste. Men hva skal man kjøpe til familiens minste? Her har vi samlet 5 fine gavetips som vil glede både baby, barn og foreldre.

Niese, nevø, barnebarn, lillebror- eller søster. Det er mange små som gleder seg til å se hva nissen har tatt med seg i sekken. Selv om det er gøy å se barnas glede når de pakker opp gavene sine, er det også fint at innholdet er nyttig. Les videre for 5 fine gavetips!

1. Badekåpe i 100 % bomull

Deilig badekåpe for babyer fra 0 til 6 måneder. Den Øko-Tex-sertifiserte bomullen er perfekt til sart babyhud. Tøfler følger også med! Badekåpa kjennes myk og deilig mot huden og er fin å pakke babyen inn i etter kveldsbadet på kalde dager. Kjøp den her.

Vi har også badekåper til de litt større barna. Har du flere barn, gjør broderte badekåper det enklere å holde styr på hvilke som tilhører hvem, i tillegg til at barna får en følelse av eierskap til badekåpen sin. Du kan velge mellom 6 fine farger. Se alle her.

2. Sitteunderlag i 100% tovet ull

Varme og gode sitteunderlag fra Tinde i 100% tovet ull med brodert navn er en personlig og nyttig gave. Sitteunderlaget er perfekt til å ha med i barnehagen på kalde dager. Aldri en tur uten sitteunderlag! Velg mellom seks forskjellige motiv fra nordisk fauna. Kjøp det her.

3. Drikkeflaske med navn

Drikkeflaskene våre er blant de aller letteste og praktiske vannflaskene på markedet. I tillegg til å oppta liten plass, hjelper du planeten med å puste lettere. 24Bottles minsker nemlig ditt individuelle CO2-avtrykk. Og du, det blir ingen krøll i barnehagen når navnet er gravert på flasken. Finnes i en rekke fine design og farger. Kjøp den her.

4. Bakeforkle

Vanskelig å rekke alle syv sortene før jul? Hva med å spare litt av julebaksten til romjula? De fleste barn synes det er både gøy og spennende å hjelpe til. Inkluder familiens minste i matlagingen uten å bekymre deg for søl og kliss med dette fine håndkleet med brodert navn! 1-2-3 – la bakingen begynne!

5. Ullpledd til baby

Gi babyen en julegave som varmer! Våre populære babypledd i 100 % ull med brodert navn finnes i to farger, blå og rosa. Deilige og myke, perfekt til å ha i vogna eller i sprinkelsenga på kalde vinterdager. Nå på tilbud til 299,–. Førpris 499,–.

Kjøp det blå her og det rosa her.