5 myke julegaver til den nyfødte

Den beste gaven av dem alle er en nyfødt baby. Men hva skal man gi det vesle knøttet til jul? Her er julegavene som både den lille og foreldrene setter pris på!

1. Babypledd i 100 % ull

Disse deilig ullpleddene med brodert navn vil holde den nyfødte vinterbabyen god og varm. Kanskje blir det til og med babyens nye favorittpledd? Finnes i blå og rosa.

Kjøp den her.

2. Babylue

Det er viktig å holde små hoder varme om vinteren. Hva med å gi den nyfødte en søt og deilig lue i julegave? En søt og personlig julegave med barnets navn brodert foran. Passer fra 0-1 år og finnes i blå og rosa.

Kjøp den her.

3. Håndkle med hette

Lunt og mykt hettehåndkle til babyen. Tenk så deilig å bli pakket inn i dette håndkleet etter kveldsbadet! Laget i 100 % GOTS-sertifisert bomull, som er fri for skadelige stoffer og dermed helt trygg for babyen.100 x 100 cm. Finnes i flere forskjellige farger og mønster.

Kjøp det her.

4. Bamse med barnets navn

Håndlaget bamse med brodert tekst på magen. En personlig julegave som kommer til å bringe mye glede. Bamsen kan vaskes i maskin og er sertifisert og testet for alle aldre.

Sjekk ut vårt brede sortiment av bamser her.

5. Sutteklut

Diinglisar er kjent for sine deilige og myke suttekluter med morsomme dyr. Kjøp en en sutteklut med babyens navn, slik at ingen har lik! Utrolig søte å se på og deilige å kose med. Vi har den i mange forskjellige design, og alle er like søte.

Du finner den her.