Skobag med navn

199,00 kr

Med personalisering: 299,00 kr

Varenummer: 757200

Praktisk og romslig skobag med personlig brodering. Ideell for å ta med deg sko og litt ekstra til trening, reise eller hverdagsbruk. Laget av slitesterkt 420D polyester, sikrer denne skobagen at skoene dine holder seg beskyttet og organisert.

Velg farge: *

Sett inn din tekst her:

Personlig Skobag

Oppdag den ultimate løsningen for organisert og stilig oppbevaring av sko med vår store og romslige skobag. Denne skobagen er ideell for trening, reiser eller hverdagsbruk, og sørger for at skoene dine holdes beskyttet og adskilt fra andre eiendeler.

Detaljer:

  • Størrelse: 35x16x18 cm – perfekt dimensjon for å romme ett par sko, uansett størrelse.
  • Materiale: Laget av 100% slitesterk 420D polyester som tåler daglig bruk og beskytter mot slitasje.
  • Design: Stilren rød eller kongeblå farge med kontrasterende hvite detaljer gir et moderne og attraktivt utseende. Den robuste glidelåsen sikrer enkel tilgang og holder skoene trygt på plass.
  • Personlig brodering: Mulighet for å brodere navn på bagen, noe som gir den et unikt og personlig preg, samt gjør den enkel å identifisere.

Funksjonalitet:

  • Romslig interiør: Bagen har nok plass til å oppbevare et par sko på en organisert måte, samtidig som den holder dem adskilt fra andre eiendeler.
  • Enkel bæring: Utstyrt med et solid håndtak som gjør den enkel å bære, enten du er på farten til treningsstudioet, skolen eller en reise.

Denne personlige skobagen er ikke bare funksjonell, men også en flott gaveidé for venner og familie som verdsetter både stil og praktiske løsninger. Gi skoene dine den oppbevaringen de fortjener med vår elegante og slitesterke skobag.

Toppselgere