Mattermos Thermos King, Army Green 470 ml

499,00 kr

Varenummer: 791391

Mattermos av rustfritt stål i en flott militærgrønn lakkering fra Thermos Stainless King. Med den medfølgende sammenleggbare skjeen er termosen perfekt til å ha med for eksempel suppe når du skal ut på tur, og lokket kan brukes som kopp til drikke. Velegnet til både kald og varm drikke, og holder innholdet varmt i opptil 14 timer og kaldt i opptil 24 timer.

Thermos King er en mat-termos av høy kvalitet, hvor den tilhørende sammenleggbare skjeen er lagret i lokket. Den store åpningen gjør det enkelt å fylle opp, rengjøre og spise umiddelbart fra termosene. I tillegg er lokket i rustfritt stål. Holder varme i opptil 9 timer og kald i opptil 14 timer.

Dette er en termos som holder det det lover, og som alle modeller fra Thermos gjør det veldig bra i tester. Termos fungerer også ofte bedre i kulde enn mange konkurrenter. Vær imidlertid oppmerksom på at jo flere ganger du åpner termoene, desto raskere mister det varmen. Testverdier er alltid basert på at termostaten er stengt til maks grensen.

Modellen er i rustfritt stål, både inni og utenpå. Den har en kompakt design med lav vekt og er lett å håndtere. Leveres med isolert rustfritt stålkopp.

  • Holder varme i opptil 14 timer og kald i opptil 24 timer
  • Mattermos med skje
  • Gjør det bra i tester
  • Håndvaskes

Spesifikasjoner:
Volum: 0,47 liter
Høyde: 145 mm
Bredde: 95 mm
Lengde: 95 mm
Vekt: 380 gram
Materiale: Rustfritt stå

Les testen på Dinside.no - Terningkast 6: "Dette er en god allrounder som passer fint til både friluftsturer og i skole- eller barnehagesekken."

Toppselgere