Nyhet!

Vi broderer og graverer din logo/motiv til foreningen, syklubben, idrettslaget, enkeltmannsforetaket, bryllupet, jubileet osv. på de fleste av våre produkter.

Vi har i mange år brodert og gravert håndklær og andre artikler med personnavn til privatpersoner. Vi er så heldige å ha utrolig mange fornøyde kunder som kommer tilbake år etter år og handler igjen og igjen fordi de opplever våre produkter som svært gode. Send inn din forespørsel i kontaktskjemaet eller send mail til profil@nameon.no eller ring tlf. 23 14 15 60 og spør etter Profilavdelingen. Vi ser frem til å hjelpe deg!


Stort utvalg av produkter!

Vi leverer brodering og gravering av høy kvalitet.

Broderiet

Vi broderer med Madeira-tråd som regnes som markedets aller beste. Tråden er både kokekte og lysekte og finnes i mange farger som velges ut nøye av oss for å gjengi din logo, merke eller Logo brodert på våre flotte kvalitetshåndklær?

Gravering

Vi bruker lasermaskiner for å gravere produkter med din logo/motiv for å sette et helt spesielt preg. Når et produkt som f.eks treverk er lasergravert vil man ikke bare kunne se logoen/motivet, men også kunne kjenne på det.

Produkter

Vi har et stort utvalg av håndklær, bagger, gymposer og mye annet i våre lokaler sentralt i Oslo som vi kan brodere på. Utvalget finner du i vår nettbutikk. Ønsker du et produkt du ikke finner i butikken vår, ta kontakt med oss så løser vi det.

Brodert badehåndkle med logo til sykkelritt på Frøya


Hva er ditt behov?

Send inn din forespørsel i en mail til profil@nameon.no eller ring
tlf. 23 14 15 60 og spør etter Profilavdelingen.


Leveringstid

Vi har kapasitet til å levere på kort tid.

Priser

For å kunne brodere eller gravere din logo/motiv er vi nødt til å tilpasse filen til våre maskiner, med dette følger en engangskostnad. For å kunne gi deg et prisoverslag ved større broderinger trenger vi å få tilsendt din logo/motiv. Kontakt oss for å få et pristilbud på ønsket bestilling.

Besøk oss gjerne

Holder du til i Osloområdet så kom gjerne innom våre lokaler for å se på utvalget. Du kan også selv hente varer hos oss direkte etter produksjon dersom du ønsker det.

  • Super kvalitet
  • Gunstige priser
  • Rask levering
  • Ingen minimumsantall

Logo brodert på våre flotte kvalitetshåndklær?


Slik bestiller du

Send oss en mail til profil@nameon.no med:

  • Hvilket produkt og antall du ønsker
  • Legg gjerne med logo

Hva ønsker din bedrift?