Alpha håndklær

209,00 kr

Med personalisering: 279,00 kr

Varenummer: 590000

Litt tynnere, og litt lettere håndkleserie enn vår bestselgerserie "Pure Exclusive". Med sine 400 gm2 er de perfekt for reise eller deg som vil ha mindre å vaske.

Velg farge: *
Størrelse *

Sett inn din tekst her:

Alpha – Lett, Øko-Vennlig og Allsidig

Alpha bomullshåndkleserie, designet med 100% ren bomull og en optimal tetthet på 400g/m², tilbyr denne serien en luksuriøs følelse kombinert med enestående absorberingsevne. Hvert håndkle er nøye utvalgt for å oppfylle de høyeste standardene for miljøvennlighet og kvalitet, stolt OEKO-TEX® STANDARD 100 og GOTS sertifisert, for å garantere at du omfavner det beste innenfor øko-ansvarlig tekstilproduksjon.

 

Fargerike og Fleksible Valgmuligheter

Serien kommer i fire utvalgte farger for å passe en rekke ulike personlige stiler. Velg mellom livlige farger som fuksia/rosa og turkis, eller klassiske nyanser som mellomgrå og marineblå, for å skape ditt perfekte uttrykk. 

 

Størrelser for Alle Behov

Alpha kommer i 30x30 cm 30x50 cm 16x21 cm 50x90 cm 70x130 cm 90x150 cm og er skapt for å dekke ethvert behov – enten det er til ansiktet, hendene, eller som et fullstort badehåndkle.

 

Unik Letthet for Aktive Livsstiler

Det som virkelig skiller denne serien fra resten, er dens litt tynnere konstruksjon som ikke kompromitterer på kvaliteten. Denne unike egenskapen gjør håndklærne lettere og ideell for den aktive livsstilen. Enten du er på treningssenteret, nyter en dag på stranden, eller er en verdensreisende på jakt etter det praktiske uten å ofre komfort, tilbyr Alpha-håndkleserie den perfekte balansen mellom funksjonalitet og luksus. Raskere tørketid betyr også mindre ventetid og mer tid til å nyte dine aktiviteter.

 

Personlig Tilpasning Som Gjør Forskjellen

Skap et personlig preg eller gi en gjennomtenkt gave ved å legge til initialer, et navn, eller et spesielt budskap. Enten det er en spesiell anledning, en hilsen til en kjær, eller bare en måte å uttrykke din stil på, tilbyr vi kvaliteten og fleksibiliteten du trenger for å gjøre hvert håndkle personlig.

 

Invester i Kvalitet som Varer

Velg vår Alpha-bomullshåndkleserie for en følelse av daglig luksus som også er praktisk for din aktive livsstil. Bærekraftig, stilfull, og overraskende praktisk – opplev forskjellen i hver fiber.

Toppselgere