Nyhet!

Vi broderer og graverer din logo/motiv til foreningen, syklubben, idrettslaget, enkeltmannsforetaket, bryllupet, jubileet osv. på de fleste av våre produkter.

Vi har i mange år brodert og gravert håndklær og andre artikler med personnavn til privatpersoner. Vi er så heldige å ha utrolig mange fornøyde kunder som kommer tilbake år etter år og handler igjen og igjen fordi de opplever våre produkter som svært gode. Send inn din forespørsel i kontaktskjemaet eller send mail til profil@nameon.no eller ring tlf. 23 14 15 60 og spør etter Profilavdelingen. Vi ser frem til å hjelpe deg!


Stort utvalg av produkter!

Vi leverer brodering og gravering av høy kvalitet.

Broderiet

Vi broderer med Madeira-tråd som regnes som markedets aller beste. Tråden er både kokekte og lysekte og finnes i mange farger som velges ut nøye av oss for å gjengi din logo, merke eller Logo brodert på våre flotte kvalitetshåndklær?

Gravering

Vi bruker lasermaskiner for å gravere produkter med din logo/motiv for å sette et helt spesielt preg. Når et produkt som f.eks treverk er lasergravert vil man ikke bare kunne se logoen/motivet, men også kunne kjenne på det.

Produkter

Vi har et stort utvalg av håndklær, bagger, gymposer og mye annet i våre lokaler sentralt i Oslo som vi kan brodere på. Utvalget finner du i vår nettbutikk. Ønsker du et produkt du ikke finner i butikken vår, ta kontakt med oss så løser vi det.

Brodert badehåndkle med logo til sykkelritt på Frøya


Brodert badekåpe for en vennegjeng som gjerne bader kallt!

Leveringstid

Vi har kapasitet til å levere på kort tid.

Priser

For å kunne brodere eller gravere din logo/motiv er vi nødt til å tilpasse filen til våre maskiner, med dette følger en engangskostnad. For å kunne gi deg et prisoverslag ved større broderinger trenger vi å få tilsendt din logo/motiv. Kontakt oss for å få et pristilbud på ønsket bestilling.

Besøk oss gjerne

Holder du til i Osloområdet så kom gjerne innom våre lokaler for å se på utvalget. Du kan også selv hente varer hos oss direkte etter produksjon dersom du ønsker det.

  • Super kvalitet
  • Gunstige priser
  • Rask levering
  • Ingen minimumsantall

Logo brodert på våre flotte kvalitetshåndklær?


Hva er ditt behov?

Send inn din forespørsel i kontaktskjemaet eller send mail til profil@nameon.no eller ring
tlf. 23 14 15 60 og spør etter Profilavdelingen.


Kontakt Oss

* Nødvendige Felt

Hva ønsker din bedrift?