Skjærebrett med oppskrift

599,00 kr

Med personalisering: 699,00 kr

Varenummer: 773001

Gjør din uvurderlige håndskrevne oppskrift om til et varig minne for hele familien!

Tillatte filtyper: jpg, jpeg, png, heic, bmp, pdf, txt, doc, docx

Maksimal bredde: 5000 px.

Maksimal høyde: 5000 px.

Sett inn din tekst her:

Skjærebrett (32,8x28 cm) med lasergravert oppskrift kan brukes som et vakkert stykke å vise i hjemmet ditt, eller baksiden kan brukes til å skjære på.

Dette er en fin måte å bevare familietradisjoner på, dekorere interiøret og lage en minneverdig gave, som spiller virkelig på følelsene!

Sannsynligvis, i hver familie, er det en oppskrift som går videre gjennom generasjoner. En som bringer frem dype minner, gir deg lyst til å perfeksjonere den og gi videre til barnebarna.

Hvor ofte går ikke denne typen oppskrifter tapt? Hemmelige ingredienser, skrevet på papir, tapt for historien og minnene.

Den mest følelsesladede gaven noensinne!

En original gave
Spesielt for slike tilfeller har vi laget en sofistikert og original gave - håndskrevne oppskrifter gravert på skjærebrett. Din favoritt familieoppskrift kan gjenskapes på skjærebrettet. Dette er en ekstremt eksklusiv gave fordi vi nøyaktig gjengir håndskriften til en person.

Bare send oss et bilde av oppskriften
Du trenger bare å sende oss et bilde av oppskriften, så digitaliserer vi og graverer den på et skjærebrett. Ikke bare spar favorittbestemors oppskrifter på gamle ark, lag unike familiehistorier som vil bli nedfelt i spesielle gaver til de nærmeste og kjære.

Send oss et bilde av oppskriften, så vil våre grafikere gjøre om oppskriften til et vakkert minne for livet.

Ønsker du oppskriften skrevet med samme skrift som på bildet, kan du sende oss oppskriften som tekst, så setter vi den opp pent for deg.

Toppselgere