Denne pizzasteinen er ikke bare laget i Italia, den er laget AV Italia! Den er hugget ut av lavastein fra den aktive vulkanen Etna på Sicilia. Finnes det noen mer italiensk måte å lage steinovnsbakt pizza på hjemme? Sannsynligvis ikke. Still deg klar med pizzaspaden og gled deg til et ekte italiensk måltid!
For å få til den fantastisk gode steinovnspizzaen med sprø bunn varmer du pizzasteinen og ovnen langsomt til begge er varme. Deretter er det bare å legge deigen på steinen i ovnen. Etter et kvarters tid er pizzaen ferdigstekt. Steinen har bakt deigen fra undersiden og gjort den perfekt sprø og god. Pizzasteinen fungerer også fint på grillen, og da får pizzaen den deilige, røkte smaken fra grillen. Perfekt til sommeren! Du får også med en praktisk pizzaspade av tre som lar deg skufle pizzaer som en proff, uten å brenne fingrene. Du kan også bruke steinen som bakestein og bake herlig rustikke brød. Eller steke kjøtt eller fisk. Siden steinen har naturlig slippbelegg, trenger du ikke bruke stekefett. Boun appetito!
Fakta om pizzasteinen av lava fra Etna
- Pizzastein som lar deg lage steinovnsbakt pizza hjemme
- Baker pizzabunnen fra undersiden og gjør den sprø
- Fungerer også fint som bakestein til sprø bakverk
- Fungerer i ovnen, på grillen eller på gasskomfyren.
- Du kan også bruke lavasteinen til steking av kjøtt og fisk – og det er ikke nødvendig med stekefett!
- Steinen kan brukes i ovnen, på komfyren (kun strøm eller gass) og på grillen!
- Steinen avgir ikke smak
- Laget av uthugget lavastein fra vulkanen Etna på Sicilia
- Varm opp steinen langsomt og la den langsomt kjøle seg ned igjen for at den ikke skal sprekke
- Før første gangs bruk bør du vaske steinen med saltvann og smøre den inn med olivenolje. Etter 24 timer tørker du av steinen med papir, og den er klar til bruk.
- Pizzaspadens mål er cirka 41 x 30 cm (inkl. håndtak), overflaten til å ha pizza på er 30 x 30 cm
- Rengjøres etter bruk med stålull og en klut dyppet i eddik
- Obs! Steinen tåler ikke såpe eller rengjøringsmidler
- Størrelse: 38 x 30 x 1,5 cm
- Vekt: 5,35 kg
- Pizzasteinen tåler varme opp til 500°C
- Merk at det er viktig at du varmer opp steinen langsomt og at den også kjøles ned igjen sakte. Raske temperaturendringer kan gjøre at steinen sprekker.
- Bruksanvisning på engelsk, tysk, fransk og italiensk
Innhold i esken:
- pizzastein
- pizzaspade av bjørkekryssfiner
Toppselgere
-
-
Pizzaspade 41x30 cm med bladmotiv
299,00 kr -