NameOn Firma


Brodering

Brodering

Nyhet! Nå kan vi brodere på det du ønsker til foreningen, syklubben, idrettslaget, enkeltmannsforetaket, bryllupet, jubileet osv.

Frotte

Materialvalg som kjennes & synes. Frotté-håndklær du kommer til å elske.

Vi har i mange år brodert håndklær og andre artikler med personnavn til privatpersoner. Vi er så heldige å ha utrolig mange fornøyde kunder som kommer tilbake år etter år og handler igjen og igjen fordi de opplever våre produkter som svært gode.

Nå ønsker vi også at firmaer, foreninger, idrettslag og klubber av alle slag skal få anledning til å nyte godt av vår unike broderingsekspertise og våre flotte produkter.

Vi broderer på våre egne produkter som feks håndklær og bagger, men også på dine egne produkter! Du kan komme med en dåpskjole, gammel duk, bag osv, og vi broderer på det du måtte ønske.

Send inn din forespørsel på mail til profil@nameon.no eller ring tlf. 23 14 15 60 og spør etter Profilavdelingen.
Vi ser frem til å hjelpe deg!

Hva ønsker du?

Fargeutvalg

Logo brodert på våre flotte kvalitetshåndklær?

På en badekåpe? Badekape
På en bag? Bag
På en skipssekk? Bag
På en gympose? Bag

Eller kanskje på dine egne ting?


Vi kan brodere på det aller meste, også på produkter du kommer med selv.

Eksempler på hva vi kan brodere på:
Veske – dåpskjole – duk – servietter – pledd – sengetøy – kjole – ryggsekk – lue – caps – vanter – vimpel – flagg – bandolær – snekkerbukse – lommetørkle – hockeybag – bannere – speiderskjerf og -skjorter – silkeskjorte – putetrekk

Hva er ditt behov?

Se eksempler og bli inspirert her:

* Vi leverer broderte artikler i lave antall, helt ned til 1 stk. Prisen avhenger av antallet, men du kan også sette sammen din egen pakke med artikler med identisk broderi, og få en god pris basert på totalantallet.

* Vi leverer innen kort tid – standard leveringstid er 1-2 uker, men spør oss dersom det haster

* Vi har et kjempestort lager av håndklær, bagger, gymposer og mye annet i våre lokaler sentralt i Oslo. I våre lagerhyller befinner det seg til enhver tid bl.a. tusenvis av kvalitetshåndklær i mange farger og flere størrelser.

* Vi har mange avanserte broderingsmaskiner i våre lokaler sentralt i Oslo og har full kontroll på produksjonen. Dette betyr trygghet for deg.

* Kvalitetsbroderi med Madeira-tråd som regnes som den aller beste som finnes når det gjelder brodering. Tråden er både kokekte og lysekte og finnes i mange farger som velges ut nøye av oss for å gjengi din logo, merke eller emblem på aller beste måte.

* Holder du til i Osloområdet så kom gjerne innom våre lokaler for å se på utvalget. Du kan også selv hente varer hos oss direkte etter produksjon dersom du ønsker det.Vi hjelper deg gjerne med din logobrodering!

Send inn din forespørsel på mail til
profil@nameon.no eller ring tlf.
23 14 15 60 og spør etter Profilavdelingen

Vi ser frem til å hjelpe deg!

Brodering