Firmalogo

Firmalogo

Om bestilling av produkter med din logo

De fleste av nameOn sine produkter kan leveres brodert med din firmalogo.

Velger du nameOn som din leverandør så har du samtidig valgt mange fordeler! Vi har et stort varelager i våre lokaler på Ryen i Oslo der vi også har våre kontorer, samt produksjonslokaler med mange avanserte broderingsmaskiner. I våre lagerhyller befinner det seg til enhver tid bl.a. tusenvis av kvalitetshåndklær i mange farger og flere størrelser. Siden vi har alt på ett sted, har vi også full oversikt og kontroll over lager og produksjon. Våre erfarne og hyggelige medarbeidere står klare for å sikre at din bestilling loses trygt og raskt gjennom hele prosessen, fra bestilling til levering av ferdige produkter med din logo.

  • Mulighet for individuelle navn i tillegg til logo
  • Gunstige priser
  • Rask levering
  • Ingen minimumsantall

Standard leveringstid er 1-2 uker, men haster det så spør oss!

Har du spørsmål om produkter med firmalogo? Ring oss på tlf. 23 14 18 40, eller send en forespørsel til profil@nameon.no

Broderingen
Broderingskort: Når du bestiller produkter med brodert logo lager vi et såkalt «broderingskort». Før broderingen starter sender vi deg en bildefil til godkjenning, som viser hvordan broderingen vil se ut. Broderingskortet vil bli tatt vare på for evt rebestillinger fra deg.

Produktene broderes med silkemyk bomullstråd av beste kvalitet. Vi bruker Madeira-tråd som regnes for å være markedets beste til brodering.


Håndklær
Våre håndklær egner seg utmerket som firmagaver. Frottéen er i spesielt utvalgt kvalitet i 540 g/m2 for å gi maksimal komfort. Alle våre frottéprodukter er testet og godkjent av den internasjonale standarden for tekstiler Øko-Tex ® Standard 1000. Denne sertifiseringen er en garanti for at stoffene ikke inneholder skadelige stoffer av noe slag. Vi kontrollerer alltid kvaliteten på frottéen før vi broderer på den.

Vi belønner deg for tips som fører til en bestilling
Kan du tenke deg å tipse noen om muligheten for å kjøpe håndklær med brodert logo hos nameOn? Da belønner vi deg med en verdikupong du kan benytte i vår nettbutikk.